Обідні комплекти

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 164
  • 0

Кухню сміливо можна назвати однією з найважливіших кімнат у будинку. Господині проводять там багато часу, там же ми снідаємо, обідаємо і вечеряємо. І, звичайно ж, туди ми обов'язково запрошуємо тих, хто прийшов до нас у дім гостей. Тому до вибору меблів для кухні, і особливо обідніх комплектів треба ставитися з усією серйозністю. 

Обідні комплекти для кухні складаються з обіднього столу і стільців. При виборі необхідно звертати увагу на обидві ці складові. Так як Вас може повністю влаштовувати стіл, але не сподобаються стільці, або ж навпаки.  

ЯК ВИБРАТИ ОБІДНІЙ СТІЛ: 

стол.png

1. У першу чергу визначитеся з розмірами столу. Звичайно ж, залежатиме вони будуть від Ваших особистих переваг, але більшу роль відіграє і розмір кухні. Не варто намагатися вмістити в невелику кухню величезний стіл. Нічого крім незручності він не принесе. А ось для великої кухні можна сміливо обіграти як варіант з великим, так і з маленьким столом. 

2. Разом з питанням про розмір виникає питання і формою столу. Тут багато що залежить від того, який Ви все-таки вибрали розмір. Якщо є необхідність економити простір в кухні, то краще підійдуть прямокутні та квадратні столи. Якщо ж приміщення просторе, то можна так само розглянути варіант з круглими і овальними столами. 

3. Далі варто визначитися з конструкцією столу. Стіл може бути трансформується, або ні. Розміри столів трансформерів можна змінювати. Такий варіант добре підійде для невеликої кухні. У зібраному стані він займає небагато місця, але якщо до Вас прийшли гості, то він легким рухом рук збільшується. 

4. Особливу увагу слід приділити матеріалу, з якого буде виготовлений стіл. Він повинен бути не тільки красивим, але міцним і екологічним. Цікавим варіантом буде скляний стіл, тому пропонуємо більше дізнатись про меблі зі скла

ЯК ВИБРАТИ СТІЛЬЦІ ДЛЯ КУХНІ: 

стулья.jpg

Після того, як Ви визначилися з тим, який стіл будете собі шукати, потрібно подумати і те, які стільці повинні бути у обіднього комплекту. 

1. Для початку подумайте про те, чи хочете Ви що б сидіння у стільця було м'яким або твердим. Орієнтуйтеся в цьому питанні в першу чергу на особисті переваги. У плані практичності, краще все ж вибирати тверді стільці. Їх і легше мити, і сидіння у них не втрачає своєї форми, на відміну від м'яких. 

2. При виборі матеріалу, з якого будуть виготовлені стільці, орієнтуйтеся на матеріал, вибраний для столу. 

3. Пам'ятайте, що на стільці обов'язково має бути зручно! Тому між оригінальним дизайном та зручністю, краще вибрати друге. 

Вибираючи комплекти для кухні, думайте в першу чергу про зручність використання і простоті експлуатації. Адже це саме ті речі, які використовуються часто, і дуже важливо відчувати себе з ними комфортно. А сучасні магазини нададуть Вам такий величезний вибір різних дизайнів, що Ви обов'язково знайдете щось на свій смак.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок