Офісне крісло для керівника

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 235
  • 0

Престиж керівника, як і керованої ним компанії, багато в чому залежить від обстановки в офісі. При цьому, саме кабінет керівника є основним індикатором того, наскільки добре йдуть справи в компанії. Крім того, офісні меблі, в будь-якому випадку, повинні бути зручними. Офісне крісло для керівника вибрати досить легко, якщо знати основні правила такого вибору і використовувати їх при придбанні такого крісла.

01.jpg

Які основні функції виконує крісло керівника в сучасному офісі

Керувати сучасної динамічною компанією зовсім не просто. Необхідно постійно аналізувати величезну кількість різних даних і постійно приймати рішення. Серед інших чинників успішної роботи в цьому напрямку, далеко не останнє місце займає комфортність обстановки, в якій доводиться працювати керівнику. І якщо на виїзді, він повинен пристосовуватися до будь-якій обстановці, то у власному кабінеті, керівник повинен створити максимально комфортні умови для продуктивної роботи, від якої залежать успіхи всієї компанії і добробут всього трудового колективу. Офісне крісло для керівника є одним з центральних елементів такої комфортної обстановки.

Однак, офісні меблі в цілому, і офісне крісло зокрема, мають ще одне функціональне призначення. У бізнесі, велике значення має престиж компанії. Саме з цієї причини, офісне крісло повинно бути на достатньому рівні. Що стосується крісла, в якому сидить керівник, то воно є індикатором статусу цього керівника і його успішності. Причому, це твердження працює, як для відвідувачів з інших організацій, так і для власних співробітників. Якісне шкіряне офісне крісло дає можливість ідентифікації керівника, як людину, що має хороший смак і досягає цілей. З такою людиною можна працювати і в якості підлеглого, і в якості клієнта.

Таким чином, гарне офісне крісло для керівної особи є не тільки гарантією комфортної обстановки на роботі, але досить точним індикатором статусу такої особи. Варто зауважити, що сьогодні є величезна кількість найрізноманітніших моделей таких меблів. Проте, для вдалого вибору, слід знати основні правило підбору офісного крісла для керівника.

Як правильно вибирати офісне крісло для керівника

Гарне крісло повинно відповідати найвищим вимогам за трьома основними напрямками:

01.jpgКомфорт. Комфортне крісло дає безліч можливостей регулювання його стану. Зокрема, крім можливості змінювати висоту самого крісла, дуже корисно наявність валика в районі попереку людини. Дві ці опції дають можливість підібрати оптимальну конфігурацію крісла під конкретну людину і дозволять йому відчувати себе досить комфортно. Звичайно ж, таке крісло обов'язково повинне бути оснащено якісними підлокітниками. Що стосується додаткових опцій, начебто підголівника або механізму качалки, то це вже залежить від уподобань конкретного користувача.


01.jpgДизайн. Сучасне офісне крісло для керівника має мати дизайн, максимально відповідний до інтер'єрного рішення в конкретному приміщенні. Як правило, мова, перш за все, йде про такі речі, як форма вироби та колір його оббивки. І те й інше сьогодні можна вибрати серед величезної кількості пропозицій. Шкіряні оббивки виглядають вельми строго і солідно. Як правило, більшість людей вибирають крісла в темних тонах. Хоча, світліші рішення будуть відмінно виглядати в сучасних інтер'єрах, оформлених в стилі Hi-Tech і йому подібних. Натуральна шкіра коштує дорого. Однак, це дуже практичний і престижний матеріал. Тому, якщо є можливість, ми радимо купувати крісла з оббивкою з натуральної шкіри. Дуже солідно виглядатимуть в такому кріслі дерев'яні або сталеві вставки.

01.jpgНадійність. Тут мається на увазі якість конкретного виробу і передбачуваний термін його служби. Вибираючи крісла відомих шанованих виробників, важко помилитися. Вони коштують трохи дорожче, порівняно з бюджетними моделями. Однак, в цьому випадку, є гарантія того, що виріб буде служити довго, не втрачаючи своїх властивостей, як естетичних, так і експлуатаційних. Звичайно ж, за умови, належного догляду та виконанні правил експлуатації.


Про що ще варто пам'ятати, вибираючи такий виріб

Досить часто виникає проблема, пов'язана з тим, що конкретний керівник має досить велику вагу. Тим часом, далеко не всі крісла, навіть у найбільш шанованих виробників, здатні витримувати статичні і динамічні навантаження тіла людини, який важить понад 140 кг. З цієї причини, якщо мова йде про придбання крісла для такої людини, слід поцікавитися, на який максимальний вага розраховане конкретне виріб. Сьогодні можна, без зусиль підібрати крісла, які можуть легко витримувати вагу людини до 250 кг. У переважній більшості випадків, цього більш ніж достатньо.

Другий момент, про який досить часто забувають покупці, це якість коліс на офісному кріслі. Як правило, ці механізми повинні витримати досить значні навантаження. Особливо, якщо господар крісла - людина огрядний. При виборі конкретного рішення, є сенс порадитися з персоналом магазину, щодо того, яким чином найбільш оптимально можна врахувати таку проблему.

Подробнее.gif

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок