Регіональна мережа магазинів у Львові

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 442
  • 0

01.jpg

Регіональна мережа магазинів у Львові - це унікальний, якісний, стильний продукт сучасного ринку, який завжди знає, чим здивувати.

Завдяки багаторічній практиці, у компанії склалися свої принципи і бачення естетичних і практичних характеристик до меблів і її аксесуарів.

Створюючи меблі, команда професіоналів, намагається втілити всі побажання і мрії кожного з клієнтів.

Орієнтуючись на тенденції ринку, персонал магазину швидко реагує на нововведення і намагається випередити інші меблеві мережі.

Асортимент від магазину «МелбіХіт» - це в першу чергу один з головних представників, який має в наявності всі модельні ряди і варіанти.

Незалежно від того, яка меблева колекція бурхливо турбує споживача своїм недосяжним дизайном, «МебліХіт» готові невідкладно зробити кожного власником вподобаного об'єкта.

Що можна купити в меблевій мережі «МебліХіт» у Львові

01.jpg

Здавалося б питання риторичне. Але досить часте і зрозуміле. Адже не кожен день доводиться стикатися з вибором інтер'єрних моделей, тому більшість можуть подумати, що варто вирушати в столицю за покупками. А це зовсім не так.

У нас можна купити, а бажаючим просто подивитися і вибрати ексклюзивні:

- аксесуари для вітальні, кухні, спальні, робочого кабінету;

- побутову техніку різних форматів і всесвітньовідомих брендів - лідерів на ринку;

- меблі в дитячу кімнату, коридор, вітальню, спальню;

- ванні кімнати;

- унікальні дивани від ортопедичних до дитячих;

- досконалі дзеркала;

- стільці, крісла, столи, шафи, ліжка, комоди;

- безліч готових і укомплектованих спалень;

- багато побутових меблевих пристосувань.

Переваги наших магазинів

01.jpg

Однозначною позитивною стороною є те, що ми реалізуємо товар виключно від виробника. Ніяких посередників, перекупників і підпільних цехів. Все відкрито закуповується і реалізується. Це дає гарантії клієнтам про те, що вони в найпершу чергу купують якість, не переплачуючи за недобросовісну накрутку. Тільки демократична і доступна ціна за товар, який вартий того.

Ми даємо можливість оглянути зразки тканин, дерева, металу, скла та інших матеріалів. Пояснюємо в чому їх перевага над іншими варіантами, виходячи з індивідуальних запитів. Львівські консультанти знають, з чим мають справу, тому намагаються допомогти кожному, хто не знає на чому зупинитися.

Постійні акції та розпродажі, а також відмінні знижки демонструють, що регіональна мережа магазинів у Львові цінує своїх клієнтів, тим самим намагається зробити їм приємні сюрпризи. Особливо якщо вони прийшли до нас вперше або є постійними покупцями.

Доставка і оплата товару, це вибір відвідувача. Ми в свою чергу можемо здійснити продаж і доставку будь-яким зручним способом, тим самим не обмежуючи в варіантах співпраці.

Окремі пропозиції

01.jpg

Магазин «МебліХіт» надає також кредити на весь асортимент. Головне вибрати потрібний варіант і не чекати до того моменту, коли накопичиться необхідна сума грошей. Це зручно і просто. Для людей похилого віку є соціальні програми.

Ще один принцип мережі- сучасність. Соціальні мережі для вашої зручності. У тих, хто більшу частину доби зайнятий, є можливість ознайомитися з товаром через мережу Інтернет. Подивитися відео, прочитати опис і задати запитання по телефону.

Тепер не потрібно планувати далекі поїздки для того, щоб купити меблі. Просто приходьте в магазини Львова і радуєте себе новими придбаннями. А все інше «МебліХіт» зробить за вас.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок