Дивани для кафе барів ресторанів

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 199
  • 0

Однією з найважливіших умов успіху бару, кафе чи ресторану, поза всякими сумнівами, є створення максимально комфортних умов для відвідувачів. Заклад, в якому знаходитися приємно, завжди буде мати більше відвідувачів. А самі відвідувачі заходитимуть в нього більш часто, і проводити там більш тривалий час. У числі інших факторів, велике значення мають м'які меблі, яка використовуються в закладах такого типу.

01.jpg

Чому так важливо мати хороші дивани в ресторані, кафе або барі

Люди ходять до ресторану, в пошуках місця, де їм буде затишно і комфортно. При цьому, в поняття комфорту входять багато факторів. В тому числі, смачна їжа, високий рівень обслуговування і, звичайно ж, зручні меблі. Останній фактор особливо важливий. Однак, поняття хорошого дивана теж досить широке. Все залежить від тієї мети, яку ставлять перед собою власники закладу громадського харчування.

У невеликих кафе і барах, варто ставити дивани, які зручні саме для прийняття їжі. Як правило, в таких закладах, люди знаходяться менший час, ніж в ресторанах. І основною причиною відвідування кафе або бару є саме вживання їжі і, звичайно, спілкування. З іншого боку, в ресторан людина приходить відпочивати. Тому, меблі тут повинна надавати максимальний комфорт саме для відпочинку. М'які дивани з красивою оббивкою дозволяють не тільки забезпечити фізичний комфорт відвідувачеві, але органічно вписуються в інтер'єр приміщення, роблячи його більш привабливим. А це означає, що настрій відвідувача буде значно вище і відпочине він значно краще.

Сьогодні є досить великий вибір різноманітних типів диванів, які можна використовувати в обстановці закладів громадського харчування. З цієї причини, підібрати оптимальне рішення можна для найрізноманітніших інтер'єрів. До послуг покупців дивани прямокутної і округлої форм. Крім того, є досить велика кількість кутових рішень, які допомагають не тільки оригінально прикрасити інтер'єр, але і, в значній мірі, зберегти більше вільного простору в приміщенні.

Про що варто пам'ятати при виборі конкретного рішення для кафе, ресторану або бару

Перш за все, слід визначитися з тим, який тип меблів потрібен для обстановки конкретного закладу. У бар, куди люди приходять щодо ненадовго, немає сенсу купувати дорогі розкішні моделі диванів з оббивкою з натуральної шкіри або дорогої тканини. З іншого боку, дійсно затишний і комфортний ресторан повинен бути оснащений якісними диванами підвищеної комфортності.

Звичайно ж, завжди слід правильно підбирати розміри і конфігурацію купується меблів. Предмети меблів повинні зручно розміщуватися в приміщенні. При цьому, досить важливо, щоб залишалося достатньо вільного місця для переміщення людей. При виборі конфігурації для конкретного приміщення, дуже зручно використовувати модульні меблеві системи. За допомогою такої системи, можна чудово укомплектувати конкретний заклад меблями, яка буде витримана в єдиному стилі. При цьому, розміри окремих блоків таких меблів можна конструювати самостійно, створюючи унікальні інтер'єрні рішення. Звичайно ж, таку роботу, найкраще, доручити досвідченому интерьерному дизайнеру.

01.jpgВельми важливо, щоб якість придбаної меблів, було на найвищому рівні. Хороший диван повинен витримувати досить сильні статичні і динамічні навантаження. А це значить, що завжди варто поцікавитися тим, з чого і як зроблений каркас вироби. Каркаси з натурального дерева дуже міцні і дуже надійні. З огляду на досить інтенсивне використання диванів в закладах громадського харчування, ми рекомендуємо купувати дивани саме з дерев'яними каркасами.



01.jpgНаповнювачі дивана і його пружинні блоки є також предметом пильної уваги, при виборі дивана для кафе, бару чи ресторану. Наявність якісного пружинного блоку надає дивану анатомічні властивості, допомагаючи правильно розподіляти вагу тіла людини. При цьому, диван не повинен бути ні занадто м'яким, ні занадто жорстким. Оптимальним варіантом вважається застосування комбінованих наповнювачів, що включають в себе пружини, жорсткі і м'які складові. Слід також приділяти увагу екологічної безпеки наповнювачів.


01.jpgВеличезне значення має якість оббивки. Не зупиняючись на її естетичної функції, варто зауважити, що хороша оббивка повинна служити тривалий термін, не втрачаючи своїх функціональних та естетичних властивостей. Натуральна шкіра - ідеальна оббивка. Тим не менш, вона досить дорога і схильна до пошкоджень. Сьогодні існує величезний вибір штучних покриттів і тканин, які не тільки чудово виглядають в будь-якому інтер'єрі, але і досить надійні в сенсі стійкості до пошкоджень. Крім того, сучасні матеріали досить легко піддаються чищенню.


Таким чином, підбираючи дивани для закладів громадського харчування, слід звертати увагу на багато чинників. Зрозуміло, що далеко не всі нюанси відомі власникам кафе, барів чи ресторанів. Однак, завжди можна звернутися до фахівців з магазинів, які пропонують подібні товари. Як правило, в хороших магазинах, можна отримати вичерпну відповідь на будь-яке питання, що стосується пристрою, властивостей і особливостей використання тієї чи іншої моделі в різних умовах.

Подробнее.gif

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок